Studio presentatie

Arlette Adriani werkt sinds 2003 als presentatrice. Juist in haar vak als presentatrice blijkt zij de mensen die een rol spelen in haar presentatie op hun gemak te stellen en zo voor plezierige uitzendingen te zorgen. Daarnaast als het aan Arlette ligt ook met de nodige diepgang. Na de toneelschool in Utrecht en acteursopleiding “Het Collectief” in Amsterdam, heeft ze veel televisie-kilometers gemaakt met het live presenteren van belspellen, een rol in “Goudkust” en “Onderweg naar morgen”, presentatie van de Lotto voor SBS6, presentatie werkzaamheden voor SBS sport en een aantal jaren “dit is mijn toekomst” voor RTL. Sinds december 2019 vond ze een plek in de presentatie van “Gooische Passie” voor RTL4. Op haar lijf geschreven, want ze spreekt met haar gasten over hun passie vanuit haar eigen passie: presenteren. Een andere passie is nog steeds ballet. Al als kleuter van 4 was ze niet uit de balletschool weg te slaan en die passie is nog lang niet versleten. Arlette relativeert graag en houdt van de nodige zelfspot waarbij een spontane lach en serieuze invalshoek allebei aan bod mogen komen.
Ferry de Graaf is niet zomaar een naam in de entertainment wereld. Hij is een begrip! Al sinds zijn twintigste jaar maakt hij indruk op de bühne, met grote shows als Saturday Night Fever, Chicago, The Wiz en Dirty Dancing. Tegenwoordig is hij te boeken met zijn eigen act: The Boyband Battles. Daarnaast domineert hij al jaren ieder weekend de dagprogrammering van RTL4 en RTL5. Gespecialiseerd in Lifestyle, Entertainment en Fashion betrekt hij zijn kijkers en zijn publiek bij zijn programma’s zoals Lifestyle experience, Durf te vragen, Wist je Dat?, Feiten en Fabels, Altijd Jong, de Beste Deal van NL en sinds dit seizoen als anchor bij : Life is Beautiful. Met zijn vrolijke lach en oprechte interesse in zijn onderwerpen weet hij iedere week opnieuw zijn kijkers te boeien en uit te dagen.

Reporters op locatie

Carolien ter Linden werkt geruime tijd in de mode en zij vloog de hele wereld over als internationaal model, van Amsterdam tot aan New York. In 2011 ontving ze de Amsterdam Fashion Award voor haar ervaring en bijdrage in de ‘fashion industry’. Ze is eigenaresse van haar bedrijf Passarella Moda, een allround bureau dat modellen scout voor Internationale fashion week en eigen events produceert en host. Daarnaast werkt zij nauw samen met mode ontwerper Addy van den Krommenacker en presenteert zij ook voor diverse fashion TV channels.
Mounira Mansour studeerde aan de Acteursschool en maakte haar debuut in de serie Westside van de NPS. Daarna werd ze door Kemna Casting gecast voor de jeugd serie Spangas waar ze 3 seizoenen de rol van Marjana speelde. Bioscoopfilms volgden als Spangas op Survival en Carmen van het Noorden. Hierna speelde ze nog meer mooie rollen in o.a Shouf Shouf,
Van God Los 2, Flikken Maastricht, Aaf, Moordvrouw e.a. Vorige zomer stond ze op de parade met de voorstelling Rayhana. Naast het acteren geeft Mounira acteerworkshops, Presenteert ze evenementen, schrijft ze columns, doet ze modellenwerk en commercials. Het afgelopen jaar presenteerde zij o.a. het RTL4 TV programma ‘Life Is Beautiful’.